Menu

Generel info om børneafdelingen.

Børneafdelingen i Nørresundby Forenede Boldklubber holder til på Lerumbakken og er for drenge og piger mellem 3 og 12 år.

Nørresundby Forenede Boldklubber tilbyder aktiviteter og arrangementer, der styrker det sociale samvær børn og forældre imellem.Videnskaben har slået fast, at fodbold-spillere har lettere end andre ved at gennemføre eksempelvis en ungdomsuddannelse. Og fodbold er tilmed sundt.   

Børnefodbold handler om holdninger:

Et godt og trygt fodboldmiljø
Træneren er fodboldbørnenes forbillede
Mindst én bold til hvert barn
Alle skal være på banen, uanset niveau
Resultaterne er ikke det vigtigste
Træning og kampe på børnenes præmisser
Fair Play i centrum

NFB Vision for børnefodbold: 

Nørresundby FB udvikler en sund børne- og forældrekultur under de rammer og værdier der er opstillet og beskrevet af klubben. Vi har fokus på, at vi skal understøtte forskellige behov – såvel sportsligt som socialt, både til piger og drenge. Børnefodbold skal være sjovt, og at det er en læringsfase for alle, hvor alle trænes for at udvikle sig fra det niveau, hver enkelt befinder sig på. Vi er også opmærksomme på, at børnefodbold er en skoling frem mod ungdomsfodbold.

På vores eksisterende anlæg på Lerumbakken i Nørresundby, vil vi skabe rammerne og grundlaget for et mødested for byens børne- og familieliv. Her skal være forskellige aktivitetsmuligheder, hvorved byens børn har mulighed for at trives. Vi vil til stadighed være i dialog og kontakt med skoler, dusser, børnehaver og institutioner i området. Denne kontakt skal sikre et givtigt samarbejde, der skal danne grundlaget for rekruttering af børnespillere til klubben.