Menu

Kontingent

Kontingent 2024 (halvårligt)

 
 Senior  1.150 kr.
 Senior (studerende og lærlinge)  1050 kr.
 U19  1050 kr.
 U17  1000 kr.
 U14/15/16  950 kr.
 U10/11/12/13  800 kr. 
 U8/9  700 kr.
 U5/6/7  650 kr.
 U3/4  350 kr.
 Oldboys  700 kr.
 Passive  350 kr.

 

Indmeldelse
Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er du ikke registreret medlem (indmeldt), kan du ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp. Du indmelder dig under menupunktet "Indmeldelse".

 

Opkrævning af kontingent
Kontingentet opkræves halvårligt - en gang i marts og en gang i august.
Kontingentet for passive opkræves dog kun én gang årligt i marts.

 

Betaling af kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Hvis du skifter mail er du velkommen til at sende din nye mail til norresundbyfb@stofanet.dk.

 

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til norresundbyfb@stofanet.dk.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

 

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Nørresundby Forenede Boldklubber eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

 

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

 

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på norresundbyfb@stofanet.dk, hvis du har spørgsmål.

Luk