Menu

NFB Ekstra Teknisk og Talenttræning for U10, U11 og U12

Ekstra Teknisk og Talenttræning (ETT) for U10, U11, U12, U13 og U14.

Ekstra Teknisk- og Talenttræning har mange former og formål. Men i sidste ende er det for at gøre hver enkelt bedre til fodbold. Og for dem der har ambitioner, vilje og talent, - at give dem mulighed for via ekstra målrettet træning for at blive bedre og for at blande sig mellem de bedste.
I Nørresundby Forenede Boldklubber kalder vi det Ekstra Teknisk- og Talenttræning og vi tager bl.a. udgangspunkt i DBUs model for udvikling af talenter og for dem der gerne vil yde en ekstra indsats.
Vi kalder det ”ETT” fordi ordret ”talent” dækker over mange ting hvis man har vilje til at ville noget mere. 

Formål:
- at tilbyde NFB's unge mennesker med ambitioner, talent og som er parat til at yde en ekstra indsats, en mulighed for at blive udfordret og blive en dygtigere fodbodspiller
- at gøre de dygtigste i NFB dygtigere og "løfte" de næstebedste endnu mere
- at give dem der deltager en endnu bedre forståelse for hvad der skal til for at blive dygtigere


Nørreundby FB tilbyder ekstra teknisk- og talent træning til Nørresundby FB egne medlemmer, men vi tilbyder også udvikling til spillere ude fra og det kan ske efter aftale med klubben som spilleren til daglig spiller for. Talenttræningen er delt op i 4-5 aldersgrupper. 

Træningen for U10, U11 og U12 kan beskrives som en gang ekstra teknisk træning hvor intensiteten er øget i forhold til almindelig daglig træning, og hvor de daglige øvelser er øget i sværhedsgrad og intensitet foruden man kommer igennem en række specielt udviklende øvelser.

I U13 og U14 kommer spillerne ud for en række nye udfordrende tekniske øvelser efter et bestemt udviklende mønster og som går i tråd med de anbefalinger bl.a. DBU har for elite- og talenttræning af netop disse grupper, og med det i mente at U13 er den første ungdomsaldersgruppe der spiller 11:11.
Gruppen med U13 og ældre er sammensatte grupper efter behov og ikke nødvendigvis efter et standard program.

Man skal være parat til at yde en ekstra indsats for at deltage i Ekstra Teknisk Træning og kvalificeret for at deltage i Talenttræningen og ”godkendes og anbefales” af ens daglige træner. Løbende vil man blive vurderet med henblik på om man kan forsætte i med ekstra teknisk- og talenttræning.
Hver ½ sæson tilpasser vi de dage der bruges på denne ekstra træning efter øvrige træningsdage og kampe. Trænerne for hver enkelt årgang oplyser hvilke dage der er ekstra teknisk- og talenttræning og hvem af talenttrænerne der står for træningen. 
Træningen foregår hver 2. uge.

Men der er ting man skal overveje;
Hver anden uge skal der trænes en ekstra gang i forhold til normal træningsuge. Det må ikke gå ud over den daglige træning.
Siger man ja, kommer man hver gang.
Det skal være spillerne selv der skal være motiveret, - ikke forældre eller andre.

I vintermånederne laves der forskellige tilbud med ekstra teknisk træning på kunstgræsbanerne på Voerbjergvej -
Der køres ekstra teknisk - og talentteknisk træning i foråret og efteråret på Lerumbakken og på Voerbjergvej og i vintermånederne på kunstgræs på Voerbjergvej.

Den Ekstra Tekniske- og Talenttræning i NFB er hele tiden under evaluering og justeres når der er behov for det. 

 

 

 

 

 

 

 

Luk