U14 drenge i nervepirrende opgør. U14 drengene rykker i Liga 2 fra foråret.

image
15. oktober 2023 kl. 20:45

U14 DRENGE VINDER PULJEN EFTER ET SANDT DRAMA

NFB's U14 drenge spillede i dag sin sidste kamp i liga 3-puljen. Og det var et ægte topbrag mod Støvring. Inden kampen havde Støvring en føring på 3 point, så kun en sejr ville tælle for NFB'erne.
NFB starter hurtigt ud med at score i det 8. minut af Albert Holtegaard. Støvring svarer tilbage med et højt pres og udligner i det 12. minut.
Efter halvlegen kommer NFB's drenge ikke rigtigt i gang, og de indkasserer hurtigt 1-2 målet i det 48. minut. Men under et minut efter trækker Karl Klyvø et straffespark som Albert Holtegaard køligt sparker ind til 2-2.
Støvring presser på igen, og sparker bringer sig foran 2-3 efter en time. Men det skulle ikke slå NFB's drenge ud. Med en kæmpe viljestyrke kæmper NFB'erne sig ind i kampen igen, og efter et hjørnespark lander en nedfaldsbold for Marley Høyrup Clemmensen, som med stor præcision ligger den over keeperen til 3-3 efter 68 minutters spil.
Udligningen gav NFB'erne blod på tanden, og de presser rigtigt hårdt på i de sidste minutter. I kampens døende sekunder kunne jublen endelig bryde ud, da Karl Klyvø med enorm selvtillid runder keeperen og klapper den ind til 4-3. NFB kunne derfor tage sejren og spille sig i liga 2 til foråret.
Tillykke til drengene og trænerteamet omkring holdet med oprykningen til Liga 2.