Menu

Skal du være træner på vores DBU fodboldskole 27. juni - 1. juli?

image
13. marts 2022 kl. 12:10
Vi oplever allerede nu en fuldt udsolgt fodboldskole i uge 26 (27. juni - 1. juli) på fodboldskolen i Nørresundby.
Fodboldskolen afvikles i år henholdsvis som en mini fodboldskole over tre dage (mandag - onsdag) og en klassisk fodboldskole over fem dage (mandag - fredag).
Har du lyst til at være med til at give 160 glade og forventningsfulde børn sommerens fodboldoplevelse, så er det måske lige dig vi har brug for.
 
Fodboldskolen søger derfor lige nu kvalificerede trænere og assistenttrænere, som er parat til at træde ind på scenen og give den fuld gas i uge 26 i tidsrummet fra 9-15.
Kvalifikationer
Det er naturligvis en fordel at du har trænererfaring og har prøvet at træne en gruppe børn, men har du spillet en masse fodbold og mødt mange trænere i dit fodboldliv kan det også være din adgangsbillet.
Det vigtigste er, at du trives godt sammen med børn og unge og har lyst til at være med til at udvikle dem som fodboldspillere.
Som træner/assistenttræner får du støtte fra en trænerhæfte, som hjælper dig med at sætte retningen for den daglige træning. Her finder du et komplet ugeprogram med øvelser til alle fem dage samt de vigtigste værktøjer til børne- og ungdomstræneren. Du kan selvfølgelig også sætte dit eget præg på træningen.
Den klassiske fodboldskole (5 dage)
Som fodboldskoletræner på den klassiske fodboldskole kan vi tilbyde dig en flot tøjpakke fra Hummel og en kontant godtgørelse på 2.000 kr.
Som assistenttræner på den klassiske fodboldskole kan vi tilbyde dig en flot tøjpakke fra Hummel og en kontant godtgørelse på 500 kr.
Mini fodboldskolen (3 dage)
Som fodboldskoletræner på minifodboldskolen kan vi tilbyde dig en flot tøjpakke fra Hummel og en kontant godtgørelse på 1.200 kr.
Som assistenttræner på minifodboldskole kan vi tilbyde dig en flot tøjpakke fra Hummel og en kontant godtgørelse på 500 kr.
Alderskrav
For at blive træner skal du være fyldt 18 år inden fodboldskolen starter og være til rådighed under hele fodboldskolen.
Som assistenttræner skal du være fyldt 13 år inden fodboldskolen starter og være til rådighed under hele fodboldskolen.
Fylder du 15 år inden fodboldskolen starter skal du endvidere være parat til at udfylde en børneattest.
Interesseret
Er du interesseret i at blive træner/assistenttræner på fodboldsskolen, så kontakt undertegnede og gå ind og tilmeld dig på fodboldskole.dbu.dk.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Med venlig hilsen
Niels Bechgaard
Fodboldskoleleder
40409759