Menu

Nørresundby FB nu som DBU Børneklub

image Logo som DBU børneklubber må bruge.
13. maj 2022 kl. 15:29

Nørresundby Forenede Boldklubber kan nu kalde sig DBU Børneklub

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

Den 5. maj fik vi godkendelse fra DBU som DBU Børneklub og er en af de 29 klubber i Jylland der pr. samme dato kan kalde sig for DBU Børneklub.
Man andre klubber arbejder og er i proces med at blive DBU Børneklub.
Vi har siden foråret 2021 arbejdet på at blive DBU Børneklub.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i Nørresundby FB gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.

Vi har nedskrevet og officielt vedtaget en Børnepolitik i klubben, som kan læses på vores hjemmeside.
Vi har en dygtig børnetræner stab, som sammen med vores nyansatte børneudviklingstræner (træner for trænerne) skal sikre en forsat positiv udvikling i træningen af vore drenge og piger i børneafdelingen.
Vi kommer over de næste 12 måneder med helt nye initiativer og helt nye tilbud vi kan give børnene.
Vi vil forsat sikre at vores trænerstab bliver bedre og bedre uddannet på den ene eller anden måde, og får de bedste muligheder for at give drengene og pigerne i børneafdelingen den bedste træning og i et børnerigtigt miljø.
Vi skal sikre at vi lever op til, og efterlever DBU’s børnesyn.

Med 375 drenge og piger i børneafdelingen, - har det været vigtigt for NFB at sikre den forsatte positive udvikling i børneafdelingen. At vi nu er DBU Børneklub er med til at kvalitetssikre denne udvikling og proces. At være DBU Børneklub er ikke noget statisk, men en løbende proces der er med til at hjælpe os i den kvalitetsambition vi i klubben har på børneområdet.     Eventuelle spørgsmål kan rettes til John Kiil - 51314688, Jeppe Sørensen eller børneudviklingstræner Henrik Mogensen.