Menu

I august skal Henning Jensens Plads indvies på Stigsborg og skulpturen af Henning Jensen afsløres.

image
11. februar 2023 kl. 11:32

I august skal Henning Jensens Plads indvies på Stigsborg og skulpturen af Henning Jensen afsløres.

 

 

 

 

Initiativgruppen til ”Fodboldspilleren Henning Jensens Plads og skulptur i Nørresundby” vil hermed anbefale dig at reservere torsdag den 17. august 2023 klokken 15.00 til en begivenhed på Stigsborg, som vi længe har set frem imod og glædet os til.

Det er besluttet at fremrykke indvielsen af pladsen og afsløringen af Franco Turchis bronzeskulptur fra sommeren 2025 til sensommeren 2023, skønt der stadig projekteres og bygges på livet løs på Stigsborg-arealet.

Situationen er den, at boligejendommen ”Fjordpynten”, som afgrænser Henning Jensens Plads mod nord, er færdig, og der er indflytning her i foråret, mens naboejendommen sydvest for pladsen samt Stigsparken og promenaden først forventes færdig på et senere tidspunkt.

Men alligevel gøres Henning Jensens Plads i foråret helt færdig så pladsen og skulpturen i august kan afsløres på Stigborg i Nørresundby.

Datoen torsdag den 17. august er velvalgt, da Henning faktisk blev født i Nørresundby på selvsamme dato, som pladsen indvies og bronzeskulpturen afsløres.

Vi glæder os til at se dig den 17. august 2023 klokken 15.00 til indvielsen af Henning Jensens Plads og afsløringen af Franco Turchis bronzeskulptur af Hennings Jensen.

Nedenfor ses busten af Henning Jensen der står i klubhuset på Voerbjergvej. 

 

Luk